Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Drago kamenje je naša veza sa vasionom i vremenom pre vremena. Kristali su čuvari DNK naše planete. Oni su svedoci miliona godina stvaranja naše divne planete Zemlje. U njima se nalazi energija vulkanskih erupcija, udara meteora, tektonskih poremećaja, rađanja novih kontinenata kao i gubljenje istih.

Kristaloterapija je nauka stara preo 5000 godina. Sve civilizacije su verovale u isceliteljsku moć dragog kamenja i umeli su da ih primene. To što je važilo tada važi i sada. Treba samo znati kako, jer poenta je u balansiranju energija u sebi prema svetu i našim životnim okolnostima. Drago kamenje i nakit je mnogo više od luksuza, jer mi investiramo svoje emocije, vezujemo se za odeđeni komad i on postaje produžetak našeg bića, svedok svih naših radovanja i patnji. Svaki dragi kamen je priča za sebe i istorija u malom, jer su u proseku stari nekoliko miliona godina. Generalno, ako je drago kamenje preživelo milione godina vuklanskih erupcija i nekoliko ledenih doba, preziveće i vas. Možete da se kupate, sunčate, šetate i volite bez brige da ćete mu nauditi. Doduše postoji drago kamenje koje je porozno - opal, malahit, tirkiz, koral, biseri, sedef i slično i tada ne preporucujemo vodu, mleka za telo kao i parfeme. Svo drago kamenje daje neku energiju, treba znati i koje kombinacije kako preporučiti, neko kamenje postoji u više boja sa primesama drugih elemenata. Uopste nije jednostavno i nikada se ne treba odnositi lakonski prema energijama koje ne poznajemo i nismo imali prilike da zaista sami osetimo.  Kristaloterapija sama po sebi nije dovoljno precizna, ali kada se spoji sa astrologijom, to jest tumačenjem natalnih karata, onda na osnovu aspekata možemo precizno da odredimo šta i u kojoj kombinaciji i na koji način može nekome da energetski odgovara. Ni jedan kamen vam neće strašno nauditi, ali ako ne znate sta radite - neće vam ni posebno pomoći. Zato sam pre par godina spojila svoju pricu o kristaloterapiji sa astrologijom, radiesteziom i numerologijom da bih bila što preciznija u svojim preporukama. 

Što se tiče brojanica one su idealane za kristaloterapiju, jer je drago kamenje konstantno u dodiru sa telom, po mogućstvu nositi na levoj strain, jer je to strana srca gde primamo blagodeti kristala i isto tako važno, jer služe za molitvu, meditaciju, opuštanje, približavanje višim sferama svesti. Brojanice Ljubav Vera Nada su spoj tradicije, duhovnosti, kristaloterapije i meditacije. Pravimo ih za odrasle i decu - u smislu nosenja - kao i za kuću.

Ljubav Vera Nada je brend koji objedinjuje sve vrste duhovnog nakita, to jest molitveni nakit.

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…