Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza od četvrtka 1. do četvrtka 8. oktobra! Danas je pun Mesec u Ovnu, prvi od dva puna Meseca u oktobru, drugi pada tačno na Halloween 31.10. kada je veo najtanji između svetova!

Ako je postojao dan kao veliko dugme za resetovanje ovo je TAJ dan. Takođe, ovo je astrološki najvažnija nedelja cele godine i dalje je sve nabijeno strastima, ali sada na sve se dodaje i KARMA! Ne trošite svoju energiju, emocije i strasti na okolnosti, ljude i stvari koji to jednostano NE zaslužuju. Birajte svoje bitke! Rešavajte se svega što vam neće trebati u budućnosti!

Polako ali sigurno ulazimo u Doba Vodolije! Biće sjajno ALI prvo ide period velikih promena, neka vrsta čistilišta to jest, purgatorija svega što jednostavno NO PASARAN u 21. veku. Od danas KRENITE u promene - male, velike ili epske. Sve ali SVE što ste hteli da popravite kod sebe vidljivo ili ne, situaciju ili priliku, zdravstveno, lično, whatever - prihvatite SVE inovacije. Počnite svesno da razmisljate i radite na drugačije načine. Trenutak je za uvođenje, prihvatanje i praktikovanje PROMENA u svakom smislu.
A promena će biti na sve načine, u svim institucijama na svim nivoima i instancama širom sveta. Na primer, promeniće se školstvo i edukacija uopšte, jer nesto što se nije suštinski menjalo od 3500 PNE u smislu učenja napamet informacija iz knjiga, MORAĆE da se promeni u ovo doba informacija koje su svima dostupne u svako doba bez knjiga, učitelja, profesora i mentora na jedan pokret prsta. Bolje bi bilo da se deca uče kako da misle i ponašaju se po bon tonu, jer dolazi belle époque i dobrota će postati najcenjenija „valuta“. Trebali bi da uče psihologiju da razumeju sebe i druge, filozofiraju, razvijaju empatiju, zasade nešto i vide rezultate konkretnog truda i rada... Takođe, promeniće se institucija braka, jer ne ide se u 21. vek sa institucijom iz 2350 PNE. Kako će izgledati zajednice budućnosti, to će znati i živeti najverovatnije naša deca, a unuci sigurno.
Sudstvo, državnost, nacionalnost, religioznost, porodični odnosi, ama SVE će se presložiti i promeniti hteli mi to ili ne.
Budite fleksibilni, otvoreni za nove ideje i deo promena, bolje nego da budete promenjeni. 😉

A sad evo malog čarobnog saveta:
Večeras, pod svetlom ovog punog Meseca napišite na papirić SVE čega se odričete i ostavljate u prošlosti. Evo mali primer kako bi mogli da napišite:
Odričem se i ostavljam u prošlosti SVE što mi više ne znači i ne može da doprinese mom boljitku: negativni ljudi i misli, ružni i neprimereni razgovori i radnje, nepovoljne okolnosti, slomljeno srce i oni koji su tome doprineli, dugovanja svih vrsta, laži, prevare, nezadovoljstva, neuspeh, finansijske nedaće...
A možete i konkretno raspalite slobodno! Sve što vas opterećuje i vuče vibraciju na dole, prenesite na papirić koji ne pokazujete nikome. Potom spalite papirić, a pepeo prospite napolju da ga vetar raznese.

SVE što vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…