Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Ako je postojao dan kao veliko dugme za resetovanje ovo je TAJ dan. Takođe, ovo je astrološki najvažnija nedelja cele godine i dalje je sve nabijeno strastima, ali sada na sve se dodaje i KARMA! Ne trošite svoju energiju, emocije i strasti na okolnosti, ljude i stvari koji to jednostano NE zaslužuju. Birajte svoje bitke! Rešavajte se svega što vam neće trebati u budućnosti!

Polako ali sigurno ulazimo u Doba Vodolije! Biće sjajno ALI prvo ide period velikih promena, neka vrsta čistilišta to jest, purgatorija svega što jednostavno NO PASARAN u 21. veku. Od danas KRENITE u promene - male, velike ili epske. Sve ali SVE što ste hteli da popravite kod sebe vidljivo ili ne, situaciju ili priliku, zdravstveno, lično, whatever - prihvatite SVE inovacije. Počnite svesno da razmisljate i radite na drugačije načine. Trenutak je za uvođenje, prihvatanje i praktikovanje PROMENA u svakom smislu.
A promena će biti na sve načine, u svim institucijama na svim nivoima i instancama širom sveta. Na primer, promeniće se školstvo i edukacija uopšte, jer nesto što se nije suštinski menjalo od 3500 PNE u smislu učenja napamet informacija iz knjiga, MORAĆE da se promeni u ovo doba informacija koje su svima dostupne u svako doba bez knjiga, učitelja, profesora i mentora na jedan pokret prsta. Bolje bi bilo da se deca uče kako da misle i ponašaju se po bon tonu, jer dolazi belle époque i dobrota će postati najcenjenija „valuta“. Trebali bi da uče psihologiju da razumeju sebe i druge, filozofiraju, razvijaju empatiju, zasade nešto i vide rezultate konkretnog truda i rada... Takođe, promeniće se institucija braka, jer ne ide se u 21. vek sa institucijom iz 2350 PNE. Kako će izgledati zajednice budućnosti, to će znati i živeti najverovatnije naša deca, a unuci sigurno.
Sudstvo, državnost, nacionalnost, religioznost, porodični odnosi, ama SVE će se presložiti i promeniti hteli mi to ili ne.
Budite fleksibilni, otvoreni za nove ideje i deo promena, bolje nego da budete promenjeni. 😉

A sad evo malog čarobnog saveta:
Večeras, pod svetlom ovog punog Meseca napišite na papirić SVE čega se odričete i ostavljate u prošlosti. Evo mali primer kako bi mogli da napišite:
Odričem se i ostavljam u prošlosti SVE što mi više ne znači i ne može da doprinese mom boljitku: negativni ljudi i misli, ružni i neprimereni razgovori i radnje, nepovoljne okolnosti, slomljeno srce i oni koji su tome doprineli, dugovanja svih vrsta, laži, prevare, nezadovoljstva, neuspeh, finansijske nedaće...
A možete i konkretno raspalite slobodno! Sve što vas opterećuje i vuče vibraciju na dole, prenesite na papirić koji ne pokazujete nikome. Potom spalite papirić, a pepeo prospite napolju da ga vetar raznese.

SVE što vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…