Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naših Astrologa od četvrtka 29. oktobra do četvrtka 05. novembra. Pun Mesec u Biku za Halloween će nas ućiniti EXTRA osetljivim, intuitivnim i strasnim! Rastrzani smo između želje za jednostavnijim stvarima, situacijama i ljudima nasuprot zeznutim likovima, komplikovanim prilikama i nemogućim misijama.

Veo između svetova je trenutno najtanji! Pravi je trenutak za Tarot, Rune, pravljenje kristalnih i tradicionalnih amajlija za ljubav, zdravlje, uspeh ili zašitu sa našim Marco Nektanom. Možete baciti pogled u zvezde i videti koji će vam biti dobar period za karijeru ili vezu. Upriličite lepo veče, setitte se predaka, zahvalite im se na svim žrtvama i poželite sebi i najmilijima nešto lepo! Izrezbarite bundevu za zaštitu vašeg doma! Ovo je ipak keltska Nova Godina! Poželećete da SVE promenite i da se resetujete. Gledajte da zadržie u svom životu ono sto vam zaista treba, ostalo slobodno pustite da ode i nestane iz vašeg života. Uhvatiće vas neizdrž i nervoza, seta, tuga, euforija - mix svega i svačega, a koncentracija nula. Samo malim koracima uporno stižemo do cilja. Nema mesta ishitrenim odlukama i akcijama. Strpljen - spašen je manta za naredni period.

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…