Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naše Vile Dobrile od četvrtka 05. do četvrtka 12. novembra. Sve se dovodi do usijanja, ali uz mudre zvezdane savete možete sve da izbegnete svesno ili čak planski da ispunite simboliku, te prenebregnete sve aspekte pa i najteže. Ima kraja svemu ovome - setite se da je najtamnije pred zoru.

Vila Dobrila nam poručuje:
Kako Venera ide u opoziciju sa retrogradnim Marsom sa sve fiksnom zvezdom Alferac, molimo i žene i muškarce da izbegavaju svađe, jer je ovo simbolika zarobljene, okovane žene koja pati pod agresivnom i neobuzdanom energijom muškarca. Pamet u glavu - NE SVAĐAJTE SE. Ne raspravljajte. Ne stavljajte sebe i druge u poziciju i/ili priliku raznih visoko zapaljivih situacija koje mogu da imaju nesagledive posledice po zdravlje i bezbednost i jednih i drugih.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…