Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naše Vile Dobrile od četvrtka 12. do četvrtka 19. novembra. Ove nedelje ćemo biti pred iskušenjima. Mnogi će se udružiti u svojoj nesreći, jer jedino ZAJEDNO možemo do cilja.

Na globalnom kao i na individualnom nivou negujte ljubav, empatiju, milost i dobročinstvo, jer sve ostalo će se uklopiti kroz osećaj bratstva tj., pripadnosti jedne jedine ljudske rase koja ima moć da se uzdigne posle svake tragedije!

Vila Dobrila nam poručuje:
Očekuje nas VRLO dramatična nedelja! Ove nedelje će Mars krenuti direktno! Sve one „akcije“ koje su skrivane, smišljeno NEMINOVNO ĆE ISPLIVATI, jer Mars se nalazi na GLAVI Andromede. Takođe, ovo je aspekt koji ukazuje da zbog tih mutnih akcija mogu da "lete glave".

SVE što Vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…