Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naše Vile Dobrile od četvrtka 19. do četvrtka 26. novembra. Strasti su i dalje naglašene i dalje smo SVI pod velikim stresom i pritiskom.

Sve se vidno polarizuje, dobre osobine postaju istaknute, a loše još više. Praznite se suzama i/ili kanališite višak strasti vežbanjem ili sjajnim seksom! 😉

Vila Dobrila nam poručuje: 
Najvažniji aspekt za ovu nedelju je prelazak Venere u Škorpiona iz Vage. Sagledavamo suštinu i sadržaj svega i svačega, ponajviše svakoga. Merimo jedni druge i ponajviše sebe po vrlinama i manama. Ne svađajte se, ne padajte u vatru, ne nasedajte na provokacije, jer sve lako može da krene po zlu. Sve što je ZAISTA bitno postaje BITNO, a nebitno konačno postaje NEBITNO.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…