Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Drago kamenje je naša veza sa vasionom, sa vremenom pre vremena.
Oni su čuvari DNK naše planete.
Svedoci su miliona godina stvaranja planete Zemlje.
U njima se nalazi energija vulkanskih erupcija, udara meteora, tektonskih poremecaja, rađanja novih kontinenata, života, nacija, kraljevstva, kao i gubljenje istih.

Dobrodošli u našu KRISTALNU POSLASTIČARNICU

Nekada davno, Bogovi i ljudi su delili sudbine. Starogrčki Bog Vina i Razvrata Dionis je zeleo devojku Ametist. Boginja Artemida je uslišila molitve Ametist i spasila je pohote Dionisa, pretvorivši je u gorski kristal.. Kada je video lepotu okamenjene device Ametist, Dionis, skrhan bolom i postiđen svojom bahatošću, plako je vinske suze koje su obojile Ametist u ljubičasto. „Améthystos“ na grčkom znači ne-opijen. Starogrci su ga nosili da ih štiti od pijanstva, Egipćani su verovali da im daje jačinu i hrabrost, kao i da štiti od zle magije. U ova nesiguran vremena predlazem Vam ametist kao dragulj smirenosti, intelektualnog i emotivnog balansa, duhovnosti, donosioca mira, trezvenosti, koncentracije, fokusa i lakog sna. Poznat kao "Biskupski kamen", omiljen kod katoličkih visokih svestenika, jer simbolizuje smernost, svetost, skromnost i mudrost. Danas se smatra kamenom mudrosti koji savršeno definiše "Doba Vodolije". Daje koncentraciju i volju da se istraje. Sjajan je za svaku vrstu zavisnosti i stvaranje balansa. Stavite u najjužniji deo bilo koje sobe u Vasem domu da bi protok energija bio najoptimalniji.

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…