Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naše Vile Dobrile od četvrtka 26. novembra do četvrtka 03. decembra. 

Dela govore jače od reči, ALI u narednom periodu reči i misli će nostiti svoju težinu. Biće merene na gram i milimetar, secirane do atoma... Dobro pazite šta mislite i kako iste pretočite u reči! Ako nemate nešto lepo da kažete, bolje prećutite, jer može skupo da Vas košta! 😉

Vila Dobrila nam poručuje: 
Ove nedelje - od četvrtka do četvrtka, najvažniji je aspekt tj., uticaj Merkura koji je u Škorpionu sa sekstilom u Jarcu i pomračenje Meseca u Blizancima. U prevodu - reči imaju moć TRANSFORMACIJE i ISCELJENJA! Dijalozi koje ćemo voditi mogu da budu i sami sa sobom istom merom, kao i sa drugima imaće posebnu težinu. Sve što je odavno skrajnuto ili zaboravljeno, vraća se i dobija na važnosti. Nema tabu tema, a sa pomračenjem ćemo biti izazvani da praktikujemo tačno to što pričamo. Mogućnost verskog fanatizma naglašena - NE ulazite u rasprave.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa, Rune i I Ching sa Marco Nektanom na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…