Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Drago kamenje je naša direktna veza sa univerzumom i vremenom pre vremena. Svaki dragulj je priča i istorija za sebe, a svaka naša Ljubav Vera Nada® kreacija je izuzetna, jedinstvena i neponovljiva baš kao Vi.

Drago kamenje je naša veza sa vasionom, sa vremenom pre vremena.
Oni su čuvari DNK naše planete.
Svedoci su miliona godina stvaranja planete Zemlje.
U njima se nalazi energija vulkanskih erupcija, udara meteora, tektonskih poremecaja, rađanja novih kontinenata, života, nacija, kraljevstva, kao i gubljenje istih.

Dobrodošli u našu KRISTALNU POSLASTIČARNICU

Nekad davno, hovelit je bio omiljen kod starih rimljana. Mnoge biste su upravo od njega napravljene. Smatra se da najviše smiruje psihu, otklanja stres svih vrsta i dobar je za uravnoteženje svih čakri. Donosi željenu stabilnost i usresređenost pri rešavanju problema porodičnog i materijalnog stanja. Pravi je izbor za tublentna i nestabilna vremena, kao što su trenutne prilike. Hovelit jača porodično jedinstvo, veru jedne u druge i totalno smirivanje psihe. Balansira auru kao i čakre. Učiniće Vas jačim i svojim. Imaćete više takta sa saradnicima i bićete bolji diplomata u pregovorima. Ako sve zadržavate za sebe da ne bi opterećivali druge, hovelit će Vam pomoći ako imate problema sa probavom, čirevima i nervozom kao direktnom posledicom opterećenja, stesa i nerazumevanja.


KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…