Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Dobro došli na NOVI Astro četvrtak zvezdanih prognoza naše Vile Dobrile od četvrtka 10. do četvrtka 17. decembra. 

Vila Dobila nam poručuje: 

Polako ali sigurno se približavamo velikom poravnanju na svim nivoima svega i svačega tačno na zimsku kratkodnevnicu 21.12. kada će se dva giganta Jupiter i Saturn naći u Vodoliji. U međuvremenu... Mars u Ovnu, mlad Mesec, egzaltacija i pomračenje Sunca, u prevodu naredna nedelja je ODLIČNA za sve koji imaju takmičarski duh. Zaslužene nagrade i dolazak na tron svih poštenih, časnih, moralnih modernih ratnika, kao i priznanje za SVE zasluge. Nečijih 5 minuta konačno stiže! Pomračenje je uvertira u kraj nekog ustaljenog sistema - političkog, ekonomskog, verskog ili duštvenog, a možda i svih. Čuvajte se ekstremizma i fanatizma bilo koje vrste. Strasti su i dalje JAKO naglašene. Šta god da se dešava oko Vas ili u Vama, osvestite svoje emocije i birajte kako ćete reagovati - razumno ili afektno. Btw, afektno se NIKADA ne završava dobro po Vas. Kad smo već kod ludila mozga tu su i fatalne ljubavi koje mogu da Vam se pojave, uzburkaju strasti i potpuno poremete sve. Na kraju dana, samo uz razum dobijamo realnu sliku.


SVE što Vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…