Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Ove godine se to poklapa sa konjukcijom Saturna i Jupitera na nultom stepenu Vodolije, a TO je VELIKI game changer. Ništa neće biti isto. Već sada nije, a tek neće biti! Srećna nam zvezdana Nova godina i početak Doba Vodolije!

Bogdanka Boba Zlatar nam poručuje:

Entuzijazam i iskustvo, obećanje i žrtva, nada ali i ispit, vera i mudrost ruku pod ruku. Imaćete priliku da preduzmete konkretne poteze i da donesete jako bitne odluke, ali imajte na umu da će posledice svake odluke biti dugoročne i neizbežne. Da li će te odluke biti dobre ili loše, a time i posledice nagrada ili kazna, zaista zavisi samo od vas. A posledice će Jupiter svakako da uveća. U tri navrata bićemo na testu kako reagujemo u neočekivanim okolnostima. Kako razumemo i prihvatamo promene, da li ćemo se spoticati o niske lične interese ili ćemo se moralom izdići? Te situacije neće biti toliko kratkotrajne da bi omogućile provlačenje ili izbegavanje. Nema bežanja više. To će definitivno biti vreme kada ćemo pokazati pravo lice. A sve pred čim zažmurite postaće vaše svakodnevno ogledalo. Proverite u kojoj oblasti vašeg života se nalazi znak Vodolije i ne čekajte sutra da preduzmete nešto.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…