Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petkom Predviđamo: Čarobne poruke od 25.12.2020. do 01.01.2021. - U NOVO VREME IDE NOVI NAČIN RASUĐIVANJA I DELANJA, JER SVE ŠTO JE STARO OSTAJE TU GDE JE!

Trenutno stanje: AS ŠTAPOVA - početak, novi životni ciklus, snaga, inspiracija
Na kraju svakog kraja je novi početak! Sve što je u prošlosti ne može više da vas povredi. Rešite se balasta i bremena prethodnih iskustva, načina razmišljanja, vaspitanja i pripremite se za aktivan period pun iznenađenja i zadovoljstva. Sav trud i odricanja će se isplatiti kako u emtivnom smislu, tako i u poslovno-finansijskom. Imaćete više energijei iskoristite je mudro i vežbajte.

Savet: AS PEHARA - nova nada, nova ljubav, novi smsisao
Otvorite svoje srce i nešto će upasti. Vrujte u sebe i svoju intuiciju. Univerzum želi da vi uspete u svakom slislu. Buditie dobri prema sebi, svom okruženju, svim ljudima, životinjama i stvarima.. JER KO DOBROTU SEJE, TAJ LJUBAV ŽANJE!


Rasplet: VITEZ DISKOVA - snaga, hrabrost, delotvornost
Budite snažni kao što ste oduvek bili. Posvetite jednako požnju i malim i velikim stvarima, jer sve su to delovi mozaika naših života i podjednako važni. Napredak u duhovnom, društvenom, pa i finansijskom smislu. Hteli mi ili ne, svesno ili ne postajemo BOLJI LJUDI. A samo boljim ljudima koji razmišljaju drugačije ima mesta u Doba Vodolije! 😉

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.
Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…