Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Ovaj petak je poseban, jer je PRVI petak u narednoj dekadi, počelo je Doba Vodolije i promene nam se smeše! Što se tiče domaće političke scene i pilika, sve manje više ostaje isto na domaćem terenu. Možemo očekivati pomoć iz inostranstva mu smislu prevazilaženje ili rešenja nekih političkih i finansijskih problema koji će se pojaviti ili sad za vreme Jarca ili krajem iduće godine, a kasnije za vreme Ovna i Blizanca. Statua Slobode je nekako sve dalja dok nam drugi pružaju ruku i pomoć. Regionalna saradnja je naglašena samo nisam sigurna da će se preći sa priče na dela, ali ok mora se od nečeg početi!

Jarac (od 22. decembra do 20. januara): Ova pošast nas i dalje drma, svi su na kraj srca, živaca pa i finansija. Izbegavajte ishitrene i glupe poteze. Imajte NADE!
Vodolija (od 21. januara do 19. februara): Vidi se svetlo na kraj tunela, ali veze brakovi i partnerstva su skloni lomovima i pucanju.
Ribe (od 20. februara do 20. marta): Emotivni smo do besvesti čak nerazumni, ni sami ne znamo šta hoćemo, ali situacija se polako stabilizuje.
Ovan (od 21. marta do 20. aprila): Vraćamo se u normalu, ali sta je nova normala? Sve što je inovativno i drugačije! Sve što je bilo vreme mu je prošlo.
Bik (od 21. aprila do 21. maja): Bićemo malo previše razuzdani i platiti ceh. Svi planovi se menaju.
Blizanci (od 22. maja do 21. juna): Na klackalici, jedan korak napred pa dva nazad pa tri napred i sve u krug.
Rak (od 22. juna do 22. jula): Emotivni, teško nam je da se prilagodimo i odreknemo starih navika, šema. Novo vreme traži nove pristupe.
Lav (od 23. jula do 22. avgusta): Prihvatanje. To nam je što nam je. Karte su podeljene i sa kakvim-takvim MORAMO da odigramo najbolje što umemo.
Devica (od 23. avgusta do 22. septembra): Neki su shvatili, ali većina nije i daće sebi oduška na uštrp svih ostalih. Sebičluk u celofanu.
Vaga (od 23. septembra do 23.oktobra): NEKA pošast u najavi. Ko je bio mrav ko je cvrčak sad će da se zna samo što će biti mnooogo crvrčka.
Škorpija (od 24. oktobra do 22. novembra): Eh muko moja pređi na drugoga...A koga? Samo oni koji se udruže će se provući.
Strelac (od 23. novembra do 21. decembr): Ko se udružio, taj će se provući kroz iglene uši. Čupavo.
Jarac (od 22. decembra do 20. januara): Negde pred kraj godine boljitak,ali do tada kornukopija poteškoća i iskušenja.   

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…