Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Naša Bogdanka Boba Zlatar nam poručuje:

Kvadrati Titana

Tri kvadrata sa Uranom - drama u tri čina

Saturn u kvadratu sa Uranom:

 • Dok se ljuljalo tlo pod nama za svega nekoliko sekundi smo posložili lestvicu vrednosti. Kada vremena imamo više i kada nije neizvesno ne cenimo ga, nego menjamo njegovu vrednost za siću.

Pluton u kvadratu sa Marsom:

 • Jel to piće u kafani toliko bitno da je nečiji život bezvredniji od toga? Jel to bilo nužno ili je moglo da se izbegne? Jel se razlika u mišljenju i interesu rešava nožem i metkom? Gde su se to delila prava da odlučujemo ko živi a ko umire? Dokle god odbijamo da budemo LJUDI beskompromisno, dotle će nam se nametati situacije kroz koje ćemo to silom postati. U prevodu prizivamo veće zlo.

Saturn kvadrat sa Marsom i Uranom u konjukciji:

 • Jeziva snaga. Jesmo li spremni da odgovorno raspolažemo tom snagom? Svaki aspekt može da bude manje težak u zavisnosti sa čim u nama ga dočekujemo.

Sve se menja na naše oči! Proverite kako ce ovaj kvadrat prodrmati vaš život i kako na najbolji način iskoristiti ove neminovne promene!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz  Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…