Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Konjukcija Marsa i Urana u Biku od juče globalno kao i lokalno, opšte i lično - jedan veliki ciklus se završava i tenzije su na najvišem nivou!

Očekujte NEOČEKIVANO od drugih i od sebe na poslu, u porodici, među saradnicima, na državnom pa i globalnom nivou! Revolucije, pobune, skandali - sad je sve u igri i javno! Nema više tajni, kočnica, rukavice su skinute. Retko ko će zadržati prisebnost i pribranost. Šokovi na sve strane. Otpor, bunt i revolucija oko svega i svačega na sve strane sveta. Trudite se koliko god možete da ne padate u vatru - možete da se iz besa, nemoći i nepažnje ozbiljno povredite. Sve se menja, a sa promenama ide i otpor ka istim pogotovo establišmenta koji želi status quo. Svi smo dovedeni do ivice i treba samo malo da se pređu sve granice. Sve se menja na naše oči! Proverite kako na najbolji način iskoristiti ove neminovne promene!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…