Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte I prenosimo vam čarobne poruke za period 22-29.01.2021.

Trenutna situacija: Visoka sveštenica
Sve što se tiče žena i dece kao i njihove STVARNE zaštite sada je u fokusu! Tradicionalne uloge se menjju i nikada više neće biti kao što je bilo. Novo vreme donosi nove odnose, pristue i pravila. Niko nema pravo da gospodari drugima! Sve što sada postavimo, pomoćiće budućim generacijama. Pripazite na svoje finansije, ne učestvujte u ogovaranjima, ne padajte na prazne priče i laskanja!

Savet: As štapova
Simbolika NOVOG života, faze, istorija se piše pred našim očima! Budite inspirisani promenama koje su svakakao pozitivne iako možda teške jer su duboko ukorenjene ali NEMINOVNE. Samo bez straha u nove poduhvate, povezujte se sa sličnima, jačajte svoje redove! Osoba koja je zdrava duhom – zdrava je i telom!

Rasplet: Šestica pehara
Vreme krativaca je SAD! Sve što je inovativno, drugačije i novo će imati prođu! Mislite i stvarajte izvan šablona makar u slobodno vreme – nikad ne znate gde će vas mašta odvesti i navesti na neke nove puteve koji će vas ispuniti! Bavite se sobom, empatijom, dobrotom i meditirajte kad god okolnosti to dozvoljavaju!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…