Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Početkom nedelje ćemo biti hladnokrvni šta god da život, sudbina, saradnici, familija, prijatelji ili neprijatelji nabace nama! Verovatno ćemo biti razočarani ALI stabilni!

Nemojte da se svetite. Pustite da karma odradi svoje, kupite kokice, zavalite se i uživajte! Doćiće do lomova i prekida, ali znajte da je sve što se dešava dobro po vas makar koliko Vam se ne dopadalo. Sve što je staromodno, već viđeno, ušemljeno jednostavno NEĆE proći i odoleti ispitu vremena. Ide se u NOVI svet, ali ne sa straim idejama, načinima i razmišljanjima! Samo inovativno, drugačije... Altruizam. Empatija. Razumevanje. Samo u saradnji je spas. Na kraju krajeva, sve je prilika da se pregovara i eventualno naprave bolji dogovori. Ne plašite se ličnih i poslovnih pregovora i dogovra, da su se veze i odnosi gajile kao mušterije verovatno bi opstale! Budite spremni na svakojaka iznenađenja, lepa i ne tako lepa, kako vama tako i u društvu u svim segmentima i sferama, na svim meridijanima! Sve se menja na naše oči! Proverite kako na najbolji način iskoristiti ove neminovne promene!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…