Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 05. do 12.02.2021.

Trenutna situacija: Dvojka štapova
Deluje da se stavri polako vraćaju u normalu na svim poljima - posao, finansije, partnerski odnosi, ALI NEMA ležanja na lovorikama! Fokusirajte se kako znate i umete i nastavite da radite, nema popuštanja!

Savet: Četvorka mačeva
U brizi o SVEMU smo zaborvili na brigu o sebi! Budite malo sebični, posvetite se malo i sebi. Meditirajte, vežbajte, usavršite neko znanje, vratite se nekom hobiju, pozabavite se stanjem svog duha i psihe, analizirajte gde Vam treba pomoć i pomozite sebi!

Rasplet: Umerenost
Samo SARADNJA spašava svet! Zapamtite da smo zajedno jači. Budite dobri jedni prema drugima i sve će biti OK. Pomozite gde i koliko možete, jer kroz pomoć drugima pomažemo sebi. 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…