Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Bogdanka Boba Zlatar nam daje zvezdaane savete za period od 11. do 18. februara 2021.

Veoma interesantna zvezdana nedelja, čak šest planeta u Vodoliji uključujući i Mlad mesec. Svaki Mlad Mesec je novi početak, a kad je udružen sa toliko planeta u Vodoliji predstavlja VELIKI potencijal za vaš novi početak. Šta treba da započnete zavisi od toga gde Mlad Mesec pada u vašoj natalnoj karti. Međutim, jedan od igrača je i retro Merkur koji traži dozu opreza i taktiziranje u koracima. Mars i Uran kvadriraju optimističnu družinu u Vodoliji, postavljaju prepreke, testiraju vašu izdržljivost, vaše razloge, vašu ljubav, vašu strategiju, a iznad svega vaše strpljenje. Za slabe, prepreke su sjajan razlog za odustajanje, a za jake su samo loš izgovor. Izbor je vaš, birajte mudro, jer konjunkcija Jupitera, Venere i Merkura daće vašem izboru mnogo veliku snagu. Sve se menja na naše oči! Proverite kako na najbolji način iskoristiti ove neminovne promene!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…