Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Tragom ljubavi u martu 2021. 
LJUBAV je jedini motiv zbog kog ćemo da se trudimo da budemo bolja verzija sebe i jedini razlog zbog kog uvek iznova shvatamo koliko mnogo možemo. Od momenta rođenja najviše nas oblikuje ljubav. Ljubav koju primamo, kroz poljubac, zagrljaj, reč, kroz pomoć, naredbu, lepotu. Oblikuje nas ljubav kojoj težimo, sva naša realna i nerealna očekivanja, sve frustracije koje kreiramo. Sve što smo ikad uradili, uradili smo sa manje ili više ljubavi. Kako god da zamišljamo našu sreću, bilo kroz status, partnerstvo, roditeljstvo, ambijent u kome živimo, uvek ta zamisao podrazumeva veliku količinu ljubavi. A kada je nema, kada je ugrožena, kada je nedovoljna, punimo te praznine tugom, ogorčenjem, bahatošću, mržnjom. Nestrpljivi smo, pa ne verujemo u svrhu toga što u tom trenutku patimo.
Slepi pa ne vidimo da je ljubav uvek oko nas, u baki iz busa koja žuri da čuva svoje unuče, koje će možda da bude vaš lekar koji voli svoj posao. Ljubav je u tom majstoru koji je popravio taj isti autobus, jer zbog ljubavi prema porodici mora da radi tako težak posao. Ljubav je i u onoj rupi u asfaltu, jer svedoči koliko nas je žurilo tim putem zbog nečega što volimo. Svi je tražimo, svima je potrebna i svi možemo da je pružimo svakog dana na toliko mnogo načina. A ona, veća od nas, sa kojom ustajemo i ležemo, željno je čekala mart 2021! Čekala je da bude veća od svega što je um projektovao. Nečije oči traže vaš osmeh. Neko je izdržao nemoguće nadajući se vašem zagrljaju. Otkrijte ko! I volite kao da vam je prvi put!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…