Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 05. do 12.03.2021.

Trenutna situacija: Manje misliti
Svi se ubismo razmišljajući o svemu i svačemu, a najviše o stvarima, okolnostima i situacijama na koje uopšte ne možemo da utičemo! A kada mislimo tada kalkulišemo, sabiramo, oduzimamo, vagamo, merimo i premeravamo... A bilo bi nam bolje da manje mislimo i više OSEĆAMO.

Savet: Početak - Ne forsirati
Kolektivno i generacijski smo naučeni da plivamo uzvodno. Kako i zašto, to ostavljam psihijatrima, ali bi baš mogli malo i da predahnemo, plivamo nizvodno i pustimo da se kockice slože same. Sve što nam zaista pripada, dođe samo po sebi.

Rasplet: Ekstremi - Ljubav
Koliko dajete ljubavi , toliko ćete dobiti ljubavi. Vrlo jednostavno. Osmeh na lice i dajte svima malo ljubavi, pohvalite, pomazite i negujte LJUBAV!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…