Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Koliko god ovo zvučalo čudno s obzirom na naše dnevne stvarnosti u ovoj godini pandemije, zatvaranja i velike ručne kočnice povučene u svakom smislu, svima nam je LJUBAV na pameti, maštamo, sanjamo i leptirići u stomaku su de rigueur! Ko bi rekao!

Ali eto LJUBAV je bila, ostala i biće najvažnija stvar na svetu svima nama. Realno bez ljubavi ništa nema smisla. Čak uspeh pa i neuspeh dobijaju neke drugačije konotacije. Vrbopuc u doba korone je obeležen grande zaljubljivanjem na prvi pogled preko maski razmenama fb, ig, mob.. Virtuelnim upoznavanjem, slatkom patnjom i zajedničkim prc testovima da bi konačno razmenili poljubac sa obećanjem nečeg intimnijeg. Nije ovo tako lose. U svetu koji je postao toliko na izvolte i instant, lepo je makar silom prilika vratiti se u neke romantične okvire i čežnje, sve ono što čini zaljubljivanje tako neodoljivim činom. Kako su strasti naglašene, kao i mašta, tako i tamna strana istih u vidu ljubomore, posesivnosti i obmane. Način da se izbegnu nesuglasice generalno jeste da se u startu dogovorite o pravilima da bi uspešno igrali tu zajedničku igru do kraja. Uživajte, budite fer i bezbedni.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…