Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 12. do 19.03.2021.

Trenutna situacija: Mesečev kamen

Intuicija je pojačana, nekako smo mudri osnaženi unutrašnjim intuitivnim spoznajama. Slušajte svoje unutrašnje glasove, pratite znakove kraj puta i imajte vere u mudtrost univerzuma. Nemojte da vas količina informacija uplaši i parališe. Sad j trenutakk za pronalaženje svoje PRAVE svrhe! Meditirajte, prepustite se plimi i oseki emocija, vežbajte intuiciju, dopustie sebi da se po potrebi isplačete i krenite DALJE. 

Savet: Karnelijan

Pojačajte malo svoje samopouzdanje, držite do sebe. Izdignite se. Osvestite svoje vrline i mane, radite na sebi. Učinite sebi neka zadovoljstva, častite se. Imajte poverenja u sebe i sve svoje odluke. Ne plašite se svojih emocija, sve su one deo Vas. Naučite da ih kanališete na najbolji način. Ako niste znali DIVNI ste! Hrabri, svesni, sigurni u sebe i sve će biti kako treba!

Rasplet: Smaragd

Otvorite svoje srce! Jedino sa otvorenim srcem može nešto novo da uleti i ulepša vam godinu! Svi doživljavamo ljubav na različite načine. Sve možemo uvek i u svakom trenutku da podelimo malo ljubavi, čak i strancima koje nikada ranije nismo sreli niti ćemo u budućnosti, ALI to ne znači da im ne treba malo ljubavi! Budite ONA ljubav koju želite da vidite u svom okruženju, partneru, poslu i celim svetom!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…