Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Strasti su naglašene, ALI ne one lepe, inspirativne, kreativne, putene i seksi, već najniže vrste. Čuvajte se tuđe, pa i svoje zavisti, ljubomore i sitničavosti.

Gledajte da se izdignete. Ne učestvujte u ružnim razgovorima i emocijama. Tamna strana strasti nas vuče na dole i trguje našim strahovima, čežnjama i nedostacima. Nemojte da se svađate u saobraćaju i čuvajte se mehaničkih povreda. Setite se da niko nije savršen, pa čak ni Vi. 😉 Sa druge strane, dobar je period za posao – naplate dugova, uzimanje kredita, plasiranje novih ideja i projekata. Častite se nečim lepim, zaslužili ste! Svima nam je teško održati neku rutinu, proširiti sferu inetersovanja. Sven na čemu smo predano radili sa puno vere u sebe i svoje sposobnosti, konačno dobija pohvale i priznanja. A možda ćete napraviti neki novi momenat, tj. prihvatiti neke nove inovativne načine poslovanja. Budite bolji. Činite bolje. I biće bolje.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…