Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 19. do 26.03.2021.

Trenutna situacija: Fokus

Kako znate i umete fokusirajte se na zadatke i posao! Svima nama je sve poremećeno, ali ne očajavajte sve ovo je neki veliki test. Ne paničite, ali gledajte da završavate zadatake jedan po jedan. Manite se ćoravog posla i očijukanja, okolnosti nameću neku dozu ozbiljnosti. Nemojte da se obazirete na tuđe komentare, samo furajte svoj fazon i fokusirajte se na posao!

Savet: Mudrost

Mudrost je mnogo više od znanja. Znanje se stiče čitanjem i učenjem, a mudrost se skuplja vremenom i iskustvima. Nemojte da se stidite da potražite savet mudrih ljudi. Mudrost je i slušati svoju intuiciju, donositi odluke na osnovu osećaja. Kako god, uživajte i razvijajte svoju intuiciju trebaće vam. 😉

Rasplet: Prihvatanje

Prihvatanje neke situacije, prilike vas i drugih takvi kakvi ste je prvi korak ka promenama. Postojimo samo mi i samo sad. Meditirajte nad svojim životom i svemu što vas je dovelo dovde. Prihvatite SVE vrline i mane. Sagledajte sve pa onda lagano vidite u kom smeru ćete!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…