Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Narednih nedelju dana bićemo all business and no play. Money money money.

S jedne strane pare zaista ne kupuju pravu sreću, ali čine da se svo zlopaćenje nekako ipak podmaže i amortizuje. Davno mi je drugarica rekla: “Pare su jako smešna stvar. Kada ih nemaš znače ti sve na svetu, a kada ih imaš onda ti više ništa ne znače." Treba imati pravu meru za sve pa i te pare i taj uspeh. Kako će nam se tema para vrzmati u glavi cele nedelje, predlažemo udruživaje snaga, pameti i kreativnosti na neke nove načine. Nećete se pokajati. Samo se naoružajte strpljenjem. Nema uspeha preko noći. Čak i ako pogrešite, izaćićete za utoliko pametniji. Samo radite i budite pozitivni koliko god je to moguće. Aspekti nas upozoravaju da pazimo na saobraćaj i komunikaciju, dobro pogledajte sve što Vam se od papira servira da potpišete. Sastanci će se pomerati, otkazivati u zadnji čas. Opšta pometnja koja će proći. NE reagujte, NE padajte u vatru nema svrhe. Just roll with it.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…