Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od  02. do 09.04.2021.

Trenutna situacija: Petica pehara

Mnogo promena, a opet smo u začaranom krugu. Nikada se nije desila slična situacija na globalnom nivou. Puni smo raznih strahova što je i razumljivo. Gledajte da prihvatate promene, ne nervirajte se oko stvari na koje nemožete da utičete i nemojte da pravile velike investicije, može male. U stvari trenutak je za male, ali odlučne korake - baby steps. 😉

Savet: Osmica diskova

Promene su neminovne. Budite deo promena i bićete promenjeni, a samo takvi će napredovati. Doba Vodolije traži sve novo - nove pristupe, nove načine, razmišljanja itd. Svaki trud, rad i žrtvovanje će biti nagrađeno, postaćete bolji u svakom smislu i sve će se isplatiti. U odnosu na sve promene koje nam se smeše, gledajte da zadržite smisao za humor jer, sve je lakše sa osmehom.

Rasplet: Osmica mačeva

Nemojte da se plašite promena. Promene su najbolja stvar koje mogu da Vam se dese! Nešto ili nekog ćete odstraniti, ostali će opstati. Posao ćete promeniti, okruženje, sve je to ok. Ovo je period samo-spoznaje, novog i drugačijeg nivoa, pristupa svesti i duhovnosi.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…