Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Tragom retrogradnog Merkura...
Merkur, planeta koja nam mnogo toga bitnog daje svakog dana koju uzimamo zdravo za gotovo, biće u retrogradnom hodu od 30.05. do 23.06. U senci do 08.07.2021. Svi već jako dobro znamo na šta treba da obratimo pažnju, šta sve može da se iskomplikuje.  Znamo i za prednosti retrogradnog Merkura i priliku da rešimo nerešeno, ali većina će ponovo da zaboravi njegov svakodnevni značaj i da ga zloupotrebi kao izgovor da izbaci frustracije iz sebe kroz vrlo nezrele, nekulturne i neprimerene reakcije. Bar nam izgovora nikad ne ponestaje. Ali nastaviću da podsećam i verujem da ljudskost može da prevaziđe svaku "komplikaciju". Rešenja ne treba da tražimo izvan sebe. Tok događaja usmeravaju postupci aktera, a akteri smo sada svi.

Tragom ljubavi u junu 2021...
Ovog juna imamo priliku da doživimo LJUBAV u njenom potpunom, najiskrenijem i apsolutnom obliku. Prvi korak je iskrena reč i neskrivena emocija i brzo će da vodi u potpuno stapanje duša, stapanje tela i najlepši mogući ishod tamo negde u februaru. Provodite mnogo više vremena sa porodicom, podelite zagrljaje koji su predugo čekali. Potrebni ste jako mami, sestri, bratu, ocu, deci najviše... Maksimalno i svakodnevno živite jedine prave vrednosti u životu - ljubav i porodicu. Ne tražite neke savršene uslove, jer savršenstvo postoji samo u iskrenom osećaju. Čak i oni koji uleću u avanturu, neće izbeći da se potkrade neka emocija. Hajde u junu da svi pokažemo koliko jako možemo da volimo.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…