Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: STVARAJTE SARADNJU

Više se postigne kada svako ima neku ulogu. Trenutak zahteva širu saradnju, pa dajte drugima mogućnost da doprinesu, proširite utisak zajedničkog učinka. Kada se sarđjue, tada se ne takmiči već svi učestvuju u zajedničkom cilju i viziji!

Savet: SLUŠAJTE INTUICIJU

Smirite se, primirite, opustite i prepustire svojoj intuiciji. U stanju smirenosti i intuicije dobićete najbolju inspiraciju. Znaćete tačno šta Vam valja raditi ili NE raditi. Drugo, što više vežbate intuiciju, više ćete je imati i korisit!

Rasplet: PROBUDITE INSPIRISANU AKCIJU

Kada probudite inspiraciju i akciju, pa je pretvorite u inspirisanu akciju, Vi ste bukvalno na ispravnom putu Vaše duše. Spremni ste da se suočte sa svim što život može da Vam priredi, umete da se menjate i prilagodite. Sve je OK. Na višoj ste frekvenciji i sve će biti kako treba. 😉

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…