Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: PODIGNITE VEO

Preispitajte SVE. Sve što nije kako treba pustite da ode. Ništa nije kao što izgleda. Ovo je era raskrinkavanja i vraćanja u drevna znanja. Sve što nije u harmoniji sa planetom jednostavno neće ići u novo doba. To važi na svim nivoima i u svim sferama. Pođite od sebe, dovedite se u harmoniju, a potom i svoju sredinu. Verujte u sebe.

Savet: NISTE SAMI

Koliko god Vam prijala samoća iz bilo kog razloga, nemojte. Negujte odnose u porodici, među prijateljima, saradnicima i širom komunom u kojoj se nalazite. Ne bežite od prisnosti i delte zagrljaje kao da su upravo postali moda.

Rasplet: RAZMIŠLJAJTE O VELIKOJ SLICI

Energija Plejada, vizionarstvo i ideje pune inspiracija. Plejađani su naši kosmički rođaci koji su tu među nama da nas nežno podsete da nikad nije kasno za prave nove ideje, da svi konstantno evoluiramo i učimo. Novi svet pletu oni koji se ne plaše da maštaju, umetnici, pronalazači i oni koji misle drugačije. Sve odluke koje donosimo, akcije koje sprovodimo na dnevnom nivou imaju odjek u budućnosti.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…