Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Pun super Mesec u Jarcu zadnji ove godine nam obasjava sve čudesne puteve karme. Nema slučajnosti i sve ima smisla iz neke vremenske perspektive. Svako prijateljstvo, pa i razilaženje se desilo sa nekim razlogom. Sve lekcije su tu da ih savladamo. U narednom period treba se baviti karijerom, budućim poslovanjem i napraviti pravu investiciju u SEBE i svoje profesionalne ambicije. Svima su odmori na pameti, a objektivno em smo silom prilika hibernirali više od godinu dana em odmaranje leti nema smisla i nije prirodno. Kako to? Pa lepo, kada su dani suncem obasjani, topli TADA treba raditi, a odmarati zimi. Što ima smisla u prirodnom ritmu stvari. Što ne znači da ne možete negde da šmugnete na dugi vikend. Merkur je konačno krenuo direktno i to u Blizancima! Pružena nam je moguost da rešimo sve nesporazume, diplomatski ih prelakiramo i popunimo sve rupe od raznih emotivnih gelera. Komunicirajte, razmenjujte svoje impresije, komplimente i konstruktivne kritike, ALI ih i prihvatajte. SVE ovo je dvosmerna ulica. Saturn je u kvadratu sa Uranom narednih 365 dana. SVE će se promeniti, a mi trebamo da se menjamo IZNUTRA - način na koji komuniciramo, percipiramo, razmenjujemo informacije i emocije, radimo, stvaramo... Svi imamo navike i karakteristike koje bi mogli da menjamo. Kažu psiholozi da promena loših navika traje mesec dana, posle prve dve nedelje Vam promena posaje navika, a za 4 nedelje karakterna osobina. Napravite plan 12 stvari koje želite da menjate i prionite voljno i svesno, JER je bolje biti deo promena nego promenjen.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…