Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: VILIN KONJIC

Istina prožima iluzije. Nisu sve mudrosti očigledne, nekad su malo i skrivene, baš kao i vilin konjic čije prisustvo primetimo uz magično treptanje njihovih iskričavih krilca negde u kraju oka! Istine su negde iza vela svega što mi mislimo da je naša stvarnost. A stvarnost može da se tumač na bezbroj načina. Vilin konjic je Vaš zaštitnik i više sile Vas štite, Vi ste deo svega i sve je deo Vas. Trebate da odlučite u kom pravcu će ići Vaša duša. Pratite znakove kraj puta i verujte u svoje anđele čuvare. Što više budete videli čaroliju života, sve ćete je imati više u Vašem životu. 

Savet: KRAVICA

Čuda su beskrajna i neiscrpna. U suštini, ovo je fenomenalan momenat u našim životima. Trebamo da budemo zaista od srca pa do dubine duše zahvalni na prijateljstvu, pažnji, okolnostima, okruženju... Konačno će projekti iz prošlosti početi da daju rezultate. Budite pozitivni i podelite blagodeti sa najmilijma. Što više budete delili, sve više ćete imati! Što više budete davali od sebe taman toliko ćete biti nagrađeni!

Rasplet: BODLJIKAVO PRASE

Pravo vreme za one koji se ne boje početka. Potrebno je zadržati večito oduševljenje deteta koje je jednako ljubopitljivo i nevino. Život je pun iznenađenja, novih veza, mogućnosti, dokaza. Igrajte se. Zadržite ono najbolje detinje u sebi i krenite u pohode!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…