Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 09.07. do 16.07.2021.

Trenutna situacija: Kao pun Mesec u Blizancima

SVI odgovori vam stižu! Uvek govorite istinu i nikada nećete pogrešiti, ali imajte na umu da reči imaju konsekvence, kako na one koji ih izgovarau, tako i na one koji ih čuju. Rečima se stvara i razara, pravi se neka nova stvarnost sa svakom izgovorenom reči. Nemojte biti površni, zaista se uključite i mislite pre nego što nešto bapnete. Sve nedoumice, sve što je bilo nedorečeno, sve će se sada saznati i definisati baš onako kako jeste i nikako drugačije.

Savet: Rastući Mesec

Blizu ste svog cilja! Mogućosti su brojne, trebaće dosta prilagođavanja da bi se došlo do rezultata, ALI na pravom ste putu! Ne odustajte. Mozda se čini da je situacija napeta, ali nemojte da navaljujete, ne cimajte nikog, ne pričajte niti da vrtite bezbroj scenarija u glavi. Jednostavno BIĆE. Dok se sve kockice ne poređaju, sredite svoj život u svakom smislu i sve ostalo će se uklopiti.

Rasplet: Kao pun Mesec u Ovnu 

Vatreno krštenje kaže: Helloouuu... 😉 Trenutak je baš kao dva Ovna na brvnu, između onoga što Vi želite i onoga što nekome drugome treba. Sačekajte na trenutak da bolje osmotrite celu situaciju. Možda ste negde baš Vi ispustili loptu ili je“self-created“ problem gde ste Vi ne samo akter već i kum i dizajner! Ako je to slučaj, prihvatite svoje remek delo i dizajnirajte svoj izlaz iz iz istog problema. Možete Vi to!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…