Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 15.07. do 22.07.2021. od naše Vile Dobrile.

Sedmicu započinjemo trigonom Sunca i Neptuna! Bude se umetnici, kreativci, empate, sanjari i vizionari. No, danas je vera ključ svega. Bez poverenja u sebe, život, ishod, štogod blokira se tok energije i zaustavljaju kreativni procesi, te vatra u nama prebrzo sagori. Psihološki posmatrano, svi smo sada p(r)ozvani da stvari vidimo drugačije, iz druge percepcije, koja nije stvar racija već odraz čiste intuicije. Objektivno, ovo je i sjajan dan za porodično putovanje na neko primorje, a oni koji već šetaju peskovitim plažama upravo stvaraju najlepše životne uspomene. Dane pred nama nadalje će obeležiti i opozicija Sunca u Raku i Plutona u Jarcu. Otkrivaćemo korene svojih emocija i osvešćivati iskustva koja su ih oblikovala. Glavno pitanje jeste šta će u nama prevladati - Ljubav ili strah?

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…