Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 16.07. do 23.07.2021.

Trenutna situacija: OČEKUJTE NEOČEKIVANO - a la „once in a blue Moon“ 

Možete da planirate uzduž i popreko ali nešto potpuno neočekivano će se dešavati. Osobe iz daleke prošlosti, sve što smo skrajnuli i duboko zakopali, pokloniće se svečano i zahtevati našu pažnju. Ne paničite. Sve se dešava tačno kako treba iz ovog ili onog razloga. Ako ste dovoljno odrasli da ovo čitate, onda ste dovoljno odrasli i da rešite neočekivano. 😉

Savet: TAMA u noći bez Meseca 

Ništa ne fali biti malo sam sa sobom, svojim mislima i planovima. Pravite strategije. Ne plašite se tame, potrebna je isto koliko i svetlost. Svedite račune u duši, srcu, prijateljstvu, familiji, poslovnim partnerima, odnosu prema sebi i PUSTITE da ODE sve što vam više ne služi niti imate korist. U tami najbolje vidimo ko smo, kakvi smo i kakvi želimo biti!

Rasplet: POVERENJE - jajasti mesec 

Imajte poverenja u sebe. Dogurali ste dovde, znači umeli ste da se snađete, opstanete i uspete. Ako ste poslušali savet ovih mudrih „Queen of the Moon“ karti i posvetili se sebi, svojim kvalitetima, manama, ambicijama, onda nemate razloga da nemate poverenja u sebe i svoje sposobnosti! Čak, ovaj osećaj samopoverenja treba da vam da dodatni elan i ubrzanje za SVE što vam je pametno palo na pamet. Samo napred!  

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…