Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: SVEĆE -ČAROLIJA

Sve što je zaista čarobno dolazi iz dubine naših duša. Da bi se zaista povezali sa svojim željama, strastima – zagledajte se u plamen sveće, neka Vam on bude vodilja u meditaciji. Plamen vaše duše je beskrajan, nemojte da sumnjate u svoju odvažnost već se fokusirajte, zamislite do tančina šta bi voleli da Vam se desi. Nije ovo ništa Vama strano, pa svake godine ste za rođendan duvali svećice i slali želje univerzmu od malih nogu!

Savet: PUTIR - ISPUNJENJE

Tražimo sreću, ispunjenje naših snova i nadanja ovde, onde na sve četiri strane sveta i gde treba i gde ne treba, a sva sreća je u nama i oko nas! Vi ste gospodar svoje sudbine. Sve ono za čim tragate, što Vam duša želi i za čim pati je na dohvat ruke, ali bukvalno. Analizirajte svoja osećanja, odakle tolika žudnja i to baš za tim i tim. Sve što je izgubljeno, biće nađeno, a možda dobijete i potpuno neočekivanog gosta!

Rasplet: ČAROBNI KRUG – ZAŠTITA

Malo upozorenje: Vremena su čupava. Neće se svi snaći, neki će voditi bitke sami sa sobom, a neki će samo biti zlice kao što su oduvek bili. Ne pričajte svoje želje, simpatije, htenja i ambicije baš svakome. U stvari ne delite svoje snove nikome, ne razvodnjavajte ih tuđim glupim komentarima već ih čuvajte dok se ne ispune. Zaštitite sebe i svoje snove! 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…