Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 17. do 24.12.2021.

Trenutna situacija: NOVI POČECI
Imajte VERE u SEBE. Snaga i ljubav svih anđela / predaka je oko Vas i u Vama! Zamolite ih da Vam pomognu da se oslobodite strahova i da počnete da zaista iskreno uživate u svom životu. Sve te sile oko Vas znaju da ste bili razočarani u prošlosti. Zbog toga Vam je i poljuljana vere u sebe, voljene ljude, pa sve do samog univerzuma. ALI svakog trena u svakom danu je prilka za promenu SVEGA u Vašem životu, pa i Vas samih. Ne oklevajte! Nema mesta strahu, nepoverenju prema sebi i svojim odlukama. Samo hrabro u nove početke!

Savet: SLOBODA
Anđeli Vas štite i pokazuju kako da slobodno izažavate svoje misli i osećanja sa ljubavlju. Možda se nalazite u nekakvi nezavidnim životnim prilikama – ne očajavajte! Jedini zatvor je onaj koji sebi pravite stegama prošlih grešaka, loših izbora i generalnog straha od promena. Da bi bili zaista slobodni – odbacite sve to što Vas toliko opterećuje. Budite SLOBODNI da napravite bilo koji izbor. Čak i zatvorenici imaju slobodu da biraju svoje misli, a kamoli Vi! Kad god Vam prođe kroz glavu: „Ja moram da...“ – molim Vas da stanete i razmislite o svim opcijama koje imate, a koje nisu moranje. Sve što radite, radite sa ljubavlju!

Rasplet: SVE U PRAVi ČAS
Obratite pažnju na sva vrata koja Vam se otvaraju. Prođite kroz otvorena, a naučite nešto od zatvorenih. Ne otvarajte zatvorena na silu, niti ona koja su Vam najbliža ili zgodna. Gledajte na sve četri strane sveta! Ne propuštajte prilike, jer Vam se ne uklapaju u neku skicu u Vašoj glavi. Sve molitve će Vam biti uslišene, ALI možda ne u ono vremne kada je nama baš bilo zgodno i ne na načine koje smo zamišljal ALI biće.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…