Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 24. do 31.12.2021.

Trenutna situacija: TURMALIN „LUBENICA“

Kako se godina bliži kraju, utisci nam se sležu, dobijamo neku ptičiju perspektivu i uviđamo koliko smo zapravo srećni. Pogledajte oko sebe i zbrojte na čemu možete da budete zahvalni, zbog čega možete da odahnete, pa i da se radujete. Zaboravite na sitničavost i sagledajte veću sliku. S obzirom na sve dobro se držimo. Ako imate koga da volite i voljeni ste, ako imate posao i krov nad glavom, ako imate prijatelje sa kojima da podelite i dobro i loše, Vi ste neizmerno bogati, jer sve što je od PRAVE vrednosti nije uopšte materijalno. Sve ostalo će doći Vašim trudom i zalaganjem uz malo sreće.

Savet: CITRIN 

Veselite se! Radujte! Nađite humor i dobru volju u svemu i svakome, privucite sve što je pozitivno u svoj život! Prevaziđite stare šeme i šablone ponašanja, odnosa prema sebi, drugima, poslu ma svemu! Jednostavno OSTAVITE sav taj bagaž koji Vam ničemu ne služi za sobom! Krenite hrabro ka novim stvarnostima, ljudima, forama i fazonima! Nećete se pokajati. Što se više radujete, to ćete više privlačiti pozitivnih stvari u svoj život! Verujte jedni u druge i sve će biti super! Pare ćete isto privući svojim pozitivnim stavom i generalnom razdraganošću!

Rasplet: LABRADORIT 

Budi se čarolija u svakome od nas! Misterija navođenja univerzuma i sinhronizovanost nam govore da smo na ispravnom putu! Na pravom ste putu, otvorite svoje oči, srce i um! Oslušnite šta Vam kosmos poručuje! Na pravom ste mestu da Vam se dešavaju slučajnosti, samo otvorite oči, pratite znakove kraj puta i budite veseli! Labradorit štiti Vašu auru, ali i otvara vrata mogućnosti! Postanite konačno čarobnjaci svojih života!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…