Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

JOŠ JEDNA NOVA GODINA… „Nema ništa ponosno u tome da ste bolji od drugih, pravi ponos treba da izvire iz činjenice da ste bolji od sebe u prošlosti." Ernest Hemingvej ...''neka ti se ostvare sve želje''... slušali smo to često ovih dana. A svaka nova godina nas iznova uči da se želje ne ostvaruju same od sebe, ostvaruju se samo one oko kojih smo se vrlo aktivno angažovali. Jesmo li sigurni da koraci kojima trenutno koračamo zaista vode ka ostvarenju? Otkrijmo koja je naša staza. Budimo zaista srećni. Kako? Pre nego pojurimo i projurimo kroz novu godinu, osvrnimo se jos jednom, polako i temeljno na svaki mesec prethodne godine, polako i skoncentrisano, bilo bi još najbolje staviti sve na papir, a ne ostaviti u košnici sećanja i pomešanih osećanja. Pronađimo razlog i pouku svega što nam se desilo i iskreno odgovorimo sebi da li smo prihvatili i usvojili sve te životne savete koje su situacije nametale. Ne zaboravimo da se nijedna situacija nije desila bez razloga, samo nas je život usavršavao. Jesmo li odgovorno postupali tokom 2021. godine? Na kakvim osnovama leže naša očekivanja od 2022. godine? Nestrpljivo iščekujemo šta će nam doneti budućnost, a jako je bitno da se osvrnemo - tu je zapravo odgovor na pitanje šta nas čeka u novoj godini. Izuzetno je bitno da sve ono što smo poželeli drugima pronađemo prvo u sebi!
*Mir je zaista samo u vama, ne očekujte okolnosti da se menjaju!
*Ljubav je umeće, budite umetnik i izazovite divljenje!
*Zdravlje je odraz našeg odnosa prema sebi, predstavite se u najboljem svetlu!
*Materijalno je neizostavno, ali dobro merite vrednosti!
*Pronađite najbolje u sebi i šaljite dalje!
*Budite iskreni prema sebi i svima oko vas, ali sagledajte stvari i iz tuđe perspektive!
*Hajde da učinimo mnoge svakodnevne momente jednostavnijim i lepšim, hajde pomerimo granice bar malo.
*Budite uvek ono što zaista jeste, pronađite najbolje u sebi, sijajte nalepšim sjajem, jer vi ste nečija zvezda!
U svakom momentu budite svesni sebe, svojih kvaliteta, imajte na umu svoj cilj, a pritom zaštitite svoje najvrednije, ne budite žrtva nestrpljenja, svog i tuđeg, ne rešavajte stvari grubo nego pametno, budite iznad prolaznih pojava, jer vi ostajete u vremenu, sada i zauvek, jer pišete po genima svojih potomaka. Imajte na umu da Vam je svaka karakterna osobina data sa razlogom, da bude Vaš kvalitet i kao takvu treba da je koristite. Odolite izazovu da svoje osobine koristite na destruktivan način, prema sebi i prema drugima. Idemo dalje, pustite da Vas život uči i vodi. Kada tražite odgovore krenite od dubine svog bića, obiđite krug kroz lične životne okolnosti, pa se ponovo osvrnite na sebe i tu ćete ga naci. Ova godina nam daje dovoljnu dozu i opreza i hrabrosti, dovoljno ozbiljnosti i zanosa, dovoljno prilika da pametno investiramo, dovoljno iskušenja da shvatimo da li volimo. Želećemo mnogo, dobićemo prema zaslugama. Ono što mislim da je najbitnije-zvezde šalju priliku da svi budemo malo više ljudi, dobronamerna bića spremna da pomažu i vole sve, baš sve oko sebe. Lepa godina očekuje ljude visokog morala, strpljive i tolerantne, časne i poštene. Da, i to se može u današnje vreme. Čuvajte se nepotrebnih troškova, učinite humano delo umesto bespotrebnog rasipanja. Mogući su otkazi i promene posla, pronađite sigurnost u vašoj sposobnosti da se prilagodite vanrednim okolnostima. Pristanite na honorarno angažovanje. jer to donosi nove prilike. Usavršavanje je više nego poželjno. Znanje i iskustvo daju dobitnu kombinaciju.
Ne preterujte sa lekovima, opijatima, ne ignorišite simptome. Spavajte dovoljno, smirite misli. Planirajte budućnost, ali živite u sadašnjosti. Dajte idejama priliku. Partnerstva traže mnogo tolerancije, strpljenja i slobode. Verujte zaista samo odabranim prijateljima. I uvek, apsolutno uvek ostanite dosledni obećanju koje ste dali. Ako pravilno postavimo prioritete, moralne, materijalne, emotivne, ako prihvatimo iskustvo kao najvredniju školu, ako dostojanstveno bijemo bitku sa neprijatnim iznenađenjima, ako brzo zgrabimo ukazane prilike, zaista nas čeka srećna nova godina. Od srca vam želim sve najlepše!

Tokom 2022. godine posebnu pažnju posvetite:
OVAN - Prijatelji su osobe koje su se pokazale na delu, ali to ne znači da su prečesto prisutne. Osvestite i probudite apsolutno SVE usnule želje i započnite njihovu realizaciju. Napravite dugoročan plan i usavršite strpljenje. Ishitrene troškove transformišite u pametne investicije. I slobodno se ugojite malo.
BIK - Apsolutni prioritet je karijera. Zahtevan period ali najvredniji. Uživajte u plamenu skrivenih strasti - jako. Bez oklevanja odbacite sve staro što je izgubilo svoju vrednost. Radujte se novinama. Budite impulsivni i hrabri. I uživajte u svom novom JA. Pravi prijatelji će se pokazati na delu.
BLIZANAC - Saberite sve svoje dugogodišnje zaključke u novu životnu filozofiju. Usavršite svaku svoju veštinu i zaslužite unapređenje. Odbacite svaki strah. Pazite šta krijete. Dokučite suštinu nadolazećih promena i pokažite nama ostalima kako se koristi pamet i veština.
RAK - Više vremena posvetite sebi, svojim željama, putovanjima, učenju radi budućeg uspeha. Svedite svoj krug ljudi na odabrane. Ne opravdavajte se nizašta. Ne strahujte zbog reakcija drugih. Izbegavajte dugove.
LAV - Velike promene u karijeri. Pravi partner se već mnogo puta pokazao na delu. Sad kada je teško i Vi pokažite odgovornost. Odolite izazovu da strahove pretvorite u iluzije. Osvežite životne stavove. Provodite više vremena sa decom. Ne preterujte sa kreditima.
DEVICA - Čestitamo na ljubavi i bračnim zavetima! Zaslužili ste! Kratak vam je dan za sve zahtevnije radne obaveze, za veoma disciplinovanu brigu o zdravlju i za dovoljno uživanja u ljubavi – nemate izbora, morate sve da postignete i da apsolutno ništa ne bude zanemareno!
VAGA - Postižete vrhunac svojih surovih kriterijuma prema sebi i drugima. I blizu ste ličnom savršenstvu ali primetite to pre nego što se nametnuti kriterijumi pretvore u frustraciju. Napokon radite ono što volite i uživate iskreno divljenje okoline. Puno prilika za avanture. Moguća veridba.
ŠKORPIJA - Svu svoju impresivnu snagu i odgovornost velikodušno dajete starijim i mlađim članovima porodice. Starijima pomozite da vrate optimizam, decu zaštitite. Moguća prinova. Dozvolite i sebi povremeno da odahnete, da uživate u slobodnom vremenu, da uživate u poslu. Jedino tako, izbalansiranom energijom, moći ćete objektivno da procenite velike izazove na emotivnom polju.
STRELAC - Surova istina svuda oko vas. Ako je dobro prihvatate može i da donese ugovor života i konstruktivnu promenu okolnosti. Prinova ili nekretnina, na vama je da odlučite. Zdravlje zahteva disciplinu, a posao veštinu adaptacije na neočekivano.
JARAC - Zahvaljujući disciplinovanoj štednji lako ćete da ostvarite dugoročne planove. A ostaće dovoljno i za automobil, putovanje ili renoviranje. Slobodno vreme zaslužuje i malo uživanja, spontanosti, fleksibilnosti u društvenom životu. Popustite kočnice, privremeno naravno.
VODOLIJA - Svesni ste šta želite, sad je vreme za strpljivu i vrlo predanu realizaciju. Neumorne Vodolije - znak da ste na pravom putu jeste da i vas stigne kvalitetan umor. U suprotnom nešto ste propustili. Moguća promena mesta stanovanja. Velike pare ćete dobiti i potrošiti, uložite deo u penzioni fond.
RIBE - Povratite svetu smisao, podsetite na vrednosti, ukažite na suštinu, otreznite ljude istinom. Mnogo je posrnulih. "Zgrozite svet svojom dobrotom!" Budite beskrajno ponosni na privilegiju i krst da budete Riba i živite svaku svoju i lepu i tešku emociju preko maksimuma. Ali i nagradite sebe, jako, često i neograničeno. Sve je opravdano. 

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…