Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 14. do 21.01.2022.

Trenutna situacija: INSPIRIŠITE
Osnažite druge tako što ćete pohvaliti njihove talente! Sa tim osećajem potvrde sopstvene vrednosti će biti daleko produktivnije. Samim tim ćete raditi više i biti zadovoljniji, a usput i skinuti vama malo tereta sa leđa, preuzeti neke od vaših obaveza i to srećni sto su na usluzi! Nemojte da ste škrti na komplimentima i pohvalama tipa 'Niko ne pere sudove kao ti'! 😉

Savet: OTKAČITE SE PROŠLOSTI
Nema mesta žaljenju ako ste naučili sve lekcije prošlosti. Dajte sebi perspektivu da bi bolje sagledali razne situacije u kojima ste se našli. Neka vam je sve to katalizator ličnog razvoja. Nemojte da ste svoj najveći kritičar! Ko je živeo i veoleo taj je i grešio. Samo napred u ganc-nova iskustva! 

Rasplet: JAČAJTE SAMO-SVEST
Svakog dana u svakom pogledu smo sve budniji i svesniji. Vi ste jedinstveni, nema dvoje istih! Uživajte u tom saznanju! Istražite ko ste - iznenadite se! Uživajte u svom društvu! Zavolite sebe! 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…