Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: ŠTAP / STABILNOST

U želji da stignemo do cilja, pravimo kikseve, saplićemo se i nemamo FOKUS koji nam obezbeđuje balans! Stabilnost podrazumeva da malo usporite, nećete izgubiti ništa samo ćete moći pametnije da sve završite i stignete do cilja! Svima nam se desi da skrenemo, pa i Crvenkapa je skrenula sa puta! ALI imajte mudrosti i stabilnosti u temeljnom laganom tempu gde stizete SVE i SVUGDE!

Savet: BELTEN / PLODNOST

Samo da se zna dragi moji potomci KELTA - Belten je 1. Maja! Tada se tradicionalno pleše, igra, opija u čast PLODNOSTI! Ali postoje razni oblici plodnosti, možete da imate nalete sjajnih ideja, ambicija, pokrenete neki novi biznis, upišete neki kurs, časove... Sve što ste hteli da pokrenete, poradite - Bogovi i Boginje drevnih naših Kelta gledaju blagonaklono na sve nas.

Rasplet: TAROT KARTE / VOĐENJE

Da li pratite znakove kraj puta? Ne? Pa možda bi trebali! Vežbajte svoju intuiciju na razne načine - kartama, kafom, runama - šta god! Vaša intuicija Vas nikada neće prevariti. Što je više vežbate, više će „raditi“.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…