Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 27.05. do 03.06.2022.

Trenutna situacija: SVETLOST

Vila Sunčica nam se svima pojavi kada god se ne snalazimo baš najbolje da nam rasvetli puteve i pruži mudrost, ispravnost, snalažljivost. Imajte samopouzdanja i vere u ispravnost svojih odluka. Znate šta vam valja činiti i ne oklevajte već prionite!

Savet: MUDROST DRVEĆA

Šumske vile su tu da nam nežno, kao povetarac ili daleka jedva čujna muzika samo za nas tajnim šapatom posavetuju mudrostima drveća. U ovom slučaju drveće su drevni svedoci naših života. Gledajte da provodite što više vremena u prirodi, slušajte, meditirajte, opustite se. Sve će biti tačno onako kako treba!

Rasplet: ŽIVOTNA ENERGIJA

Vila veselja poručuje radujte se, veselite, smejte i uživajte! Suštinski sve je OK. Preuzmite odgovornost za svoj životni put, rasvetlite sve što vas muči, sredite sve i jednostavno uživajte u životu sa osmehom! 

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…