Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Mlad ili tamni Mesec u Raku će obeležiti naredni period. Svaki tamni Mesec je SJAJAN za početak svega! Pogotovo kada je u Raku, jer je kardinalni znak. Od nas se očekuje da bespogovorno i gotovo slepo verujemo svojoj intuicji povodom tih početaka, jer to seme novih ideja koje se sadi i neguje u novom mesečevom ciklusu sve dok ne sazri. Kako je TAMNI Mesec ne možemo uvek da vidimo, predvidimo kuda i kako će sve što započnemo ići! Od nas se traži hrabrost, odvažnost i voila eto novih projekata. Svi ti projkekti koje sada započnemo će imati veliki uticaj na naše živote u narednim godinama! Tako da NE oklevajte već krenite! Btw to što ćete da započnete nije samo posao i slično, može da bude novi način ishrane, novi način ophođenja prema ukućanima, sebi, nova znanja, kursevi, ljubavi, prijateljstva,... Mala napomena, emocije su na N-ti ovih dana kako vama, tako i drugima. Kao da će nam sve akcije/reakcije biti 100% preuveličane.

Pod jedan: Ne zaboravite da niste sami na svetu i oni drugi ljudi oko vas imaju osećanja.

Pod dva: Imajte maksimalno obzira jedni prema drugima ili nemojte... Ali onda nema kukanja, komplejnovanja, prenemaganja, plakanja i tužakanja.

Pod tri: Razmislite da li TO o čemu se nervirate zaista zaslužuje toliku količinu emocija?

Na sve to, Neptun je krenuo retrogradno što u prevodu znači: verujte svojim instiktima, ALI potvrdite SVE činjenicama! Veo između svetova, dimenzija svesnog i nesvesnog postane prilično tanak oko svakog tamnog Meseca. Kada se na to doda Neptun koji je između ostalog podsvest, prozorljivost, vidovitost, iluzije, snovi ALI ovaj put je retrogradan! Može da vam se učini nešto što nije i zato je jako bitno da ipak sve proverite i potkovani činjenicama krenete u neku avanturu, raspravu, ubeđivanje i slično. Nemojte da se svađate ili ne daj Bože da se potučete! Ova nedelja je dobra za SVE kreativno, umetničko, drugačije, novo i duhovno, ali čuvajte se lažnih guru-a. Brinite jedni o drugima! Flertovaćemo, maštaćemo o ljubavi, privlačićemo neke nove ljude, projekte, pa i kintu! Malo ćemo usporiti od svega što će nas snaći i to je skroz OK. Svi se negde oporaljamo od raznih boljki vidljivih i ne vidljivih! Isceljenje počinje razbijanjem iluzija. Istina boli samo u onoj meri u kojoj smo verovali u laži. Nemojte da se palšite svih, raznih istina koje ćete sazati u narednom periodu! Prigrlite ih i proslavite, jer ma koliko istina bila strašna, tužna, ružna ili prelepa - SAMO je jedna! I samo sa istinom možete NAPRED!

Kao i uvek mala napomena: 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije... Budite deo promena, bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE

Pokrenite se! Vreme ja za SVE. Počnite od bilo čega, čak iako niste 100% sigurni samo krenite!
Razmišljajte kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Nekad i male ideje daju slatke zarade.
Otvorite svoje srce da upadne neka LJUBAV, pa nek ide život! Lakše je sve tuge, trzavice i borbe podeliti, a lepše radost, sreću i veselje umnožiti!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 😉
Ovan: Iz razloga samo vama znanim, osećate se kao svoj na svome, stameno i zadovoljno.
Bik: Entuzijazam, svašta vam se pokreće, a spisak to do postaje sve veći.
Blizanci: adovoljavajuće finansjske vesti vam stizu! Sajno za traženje novog i/ili drugog posla.
Rak: Ovo je bio VAS tamni mesec! Iskoristite SVE blagodeti. Manifestujte sve što želite!
Lav: Mir u srcu, duši i umo ćete naći u molitvi, maditaciji ili nekom lepom hobiju.
Devica: Nova prijateljstva, ljubavi, izlasci i divan provod.
Vaga: Nove ambicije! Sve što kažete i uradite privlači pozitivnu pažnju.
Škorpija: Putovanja, nova znanja, to je vajm ovog tamnohg Meseca za vas!
Strelac: Osnaženi ste. Mirni. Znate svoju vrednost, kapacitet i snalažljivost!
Jarac: Mislite o ljubavi, prizivate je i dobicete je!
Vodolija: Svi aspekti zdravlja su vam naklonjeni i blagoslveni od strane tamnog Meseca!
Ribe: Inspirisaćete druge da budu baš kao vi!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…