Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 01. do 08.07..2022.

Trenutna situacija: OŠUN - VELIKODUŠNOST

Postoji jedno univerzalno pravilo koje se vrti oko velikodušnosti i kretanja svega. Benevolentna boginja reka i izvora Jaruba naroda - Oshun nam svima daje primer i upustva. Velikodišnost i dobročinstvo su nešto što nam se kao reka negde vraća dobrim okolnostima, srećom, povoljnim prilikama, pohvalama... Ukratko, činite lepe i dobre stvari svi zajedno, svugde gde smo u prilici i svima će nam biti bolje! Nemojte da vas koče strahovi o ishodima, samo činite najbolje što možete i sve će uvek biti kako treba.

Savet: MAJA - ILUZIJE

Maja je Hindu boginja iluzija - taman u pravi čas za retro Neptun! Na trenutke će nam se sve činiti stvarno kao san ili nešto što smo izmaštali. Menjaće nam se percepcija stvarnosti i budućnosti! Naravno da trebate da slušate svoju intuiciju, ali ipak proverite sve i bazirajte svoje odluke na činjenicama. Intuicija je pojačana, ali može malo da se zaigra i da nam se učini svašta što nije, tako da samo lagano. Koristite intuiciju kao odskočnu dasku i činjenice kao alat za manevar.

Rasplet: SOFIJA - MUDROST

Gnostička boginja mudrosti Sofija je direktna veza sa božanskim izvorom mudrosti i dobrote daleko većim od svih nas. Ona je stvorila materijalni svet. Poruke se dobijaju putem snova, vizija ili iznenadnog ukaza. Kada dobijemo takvu vrstu mudrosti, putokaza, ideja – znajte nepogrešivo da je došla iz izvora koji je nepojmivo veći od nas samih i mudar kao sam univerzum! Nekad je to samo šapat, nekad znak kraj puta! Prihvatejte SVE znakove, lekcije, savete i pomoć u raznim formama. Jedino tako ćete svoje snove ostvariti!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…