Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Kakav rolerkoster od nedelje! Taman kada nam se učini da je sve OK, dolazi na svoje, biće kako treba... Kad ono TA DAAA! I više ništa nije kao pre! Dve planete menjaju znakove, idemo ka punom SUPER Mesecu u Jarcu 13. jula! Sve retro važi i dalje - Neptun, Pluton i Saturn! Vodite računa da se ne zaigrate sa onim što vam se ČINI, a nemate baš neke jake činjenice na svojoj strani, već dobro sve čekirajte. Imate priliku da promenite sve što vam padne na pamet kod sebe i da bukvalno vaskrsnete u najbolju varijantu sebe. Karma iz kaming! Ispravite SVE što je do VAS. Mars je ušao u Bika i bavimo se fiskalnim stvarnostima. Pravimo planove za nove i drugačije načine zarade. Bijemo bitku na finansisko imovinskom polju - očuvati, stvoriti i umnožiti. Kako smo i dalje u razdoblju Raka, to čini duplo više razloga da se bavimo finansijskom sigurnošću, ušuškavamo se, vodimo računa, šalju se rezimei, pokreću se neki mini-biznisi koji će lepo popuniti eventualne rupe u vasem budžetu! Kvalitet će nam biti bitniji od kvantiteta. Malo ćemo svi usporiti. Doduše posle Marsa u Ovnu SVE deluje brzine glečera. Sa Merkurom koji prelazi u Raka TEK ćemo se fokusitari na finansijske REZULTATE, pogotovo ako se bavite trgovinom ili prodajete svoje znanje, veštinu ili umeće! Definisaćemo razne poslovno - imovinsko - interesne granice kako na ličnom tako i na globalnom planu! Nemojte da se iznenadite ako se potegnu i neka nerešena pitanja iz prošlosti koje se tiču finansija, imovine, ulaganja, rezultata, granica, pripadanja i slično. S obzirom na retro planete držite se SAMO činjenica koje su neumoljivo tačne, nemojte da padate u vatru niti da donosite odluke iz straha. Stanite na loptu i sagledajte sve ČINJENICE pogotovo ako vam se ukaže neka dobra prilika, zgrabite je naravno ALI tek pošto je dobro proverite! NI SLUČAJNO ne izmišljajte priče može skuuupo da vas kosta!!!

Što nas dovodi do punog super Meseca u Jarcu?
Kao što znate pun Mesec obasjava i obnaroduje sve i svašta, a ovaj će nas sve naterati da u manjim ili većim krugovima, a nekima na svetskom nivou da se poklonimo i počnemo: šta smo radili, kome, zašto.. PREUZIMANJE odgovornosti je KLJUČ svega! Ovo je takav gamechanger koji sa retro Saturnom može da nagradi istinsko pokajanje ili nagradi lažno svedočenje i obećanja, a tek one koji nastavljaju da se foliraju i prave blesavi! Budite zaista pametni i pošteni. Nemojte sami sebe da sabotirate na duge staze ako ste zabrljali, nego ispravljajte SVE što je do vas! Zaista iskreno i duboko razmislite o svojim potezima, sva saznanja su lekovita i možete toliko toga da ispravite u daljem životu u odnosu prema sebi pa i drugima! 

Kao i uvek, mala napomena: 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije.. Budite deo promena,  bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE za pun super Mesec u Jarcu 13. jula

Osamite se malo, popričajte iskreno sami sa sobom. Jedino tako možete da ispravite sve što vas koči!

Dok meditirate zamislite sve što vas pritiska, sputava i jednostavno ostavite SVE to za sobom i krenite dalje! Oprostite se sa svim što nema pozitivne vrednosti u vasem životu!

Za ovaj super pun Mesec u Jarcu bi bilo mudro častiti se konsultacijom sa našim Astrolozima Bobom i Vilom.

Jarac VOLI kristale! Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči
Ovan: Money money money! Iskoristite SVE prilike!
Bik: Energični ste, optimista i sve vam je po volji!
Blizanci: Sredite svoju piramidu značaja, postavite sve gde treba i zaslužuje!
Rak: Sva svoja osećanja ćete preneti kome treba i kako treba!
Lav: Ambicija 10000%!
Devica: Ceo život i svet je avantura, samo krenite!
Vaga: Vraćate sve dugove, a i naplaćujete i to ne samo u parama!
Škorpija: Svašta se dešava u ljubavi, ali bukvalno SVAŠTA!
Strelac: Sve što niste stigli, sada završavate.
Jarac: Uzbudljiva nedelja za LJUBAV!
Vodolija: Porodične prilike se sređuju, lepe vesti!
Ribe: Glas ste razuma i pravde, koristite ga mudro i gde treba!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…