Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: ČUVAR
Svaki dom bi trebao da ima ČUVARA. Bez obzira da li laje, mjauče, pijuče, cijuče, gače ili se praćaka, to čarobno stvorenje koje je u vašem domu vas ŠTITI! Verovali ili ne! Postoje mnoge dimenzije i stvarnosti u koje mi jednostavno nemamo upliva, ALI oni imaju. Mogu da predosete, zaštite, upozore vas i/ili vašu porodicu. U čarobnjačkoj terminologiji oni su vaši familijari tj. IZUZETNI poznavaoci i članovi vašeg doma. Ako niste do sada imali tu sreću da vam ušeta vas familijar prošetajte se do azila za kuce i /ili mace, pogledajte malo preko društvenih mreža, tako spašeno biće će vam biti posebno naklonjeno, verno i zaštitnički nastrojeno! U krajnjoj liniji, sevap je pomoći nedužnom biću u nevolji,  karma likes that.

Savet: GRANICE
Granice će igrati VELIKU ulogu u narednom periodu! Bilo da su zaista prave pravcijate ili se oko njih neko otima, granice u smislu međa, pa i granice u smislu dovde može, a odavde NE može. Poenta je da ne gubite svoju energiju besmislenim prepucavanjem. Stvari su jednostavne, na mikro i makro nivou definišeite granice ponašanja, očekivanja, darivanja i tolerisanja! Isto tako, sve što padne izvan vaših granica samo pustite da sve lepo ode. Ne dozvolite da vas nešto poremeti i otera dalje od puta koji ste sebi isplaniral.

Rasplet: MOĆ
Vešti ljudi ZNAJU tačno GDE su im MOĆI. U čemu briljiraju, gde se najbolje snalaze i na šta kod sebe uvek mogu da računaju. Osvesti te „čarobne“ talente, karakteristike kod sebe i koristite ih, JER što ih više budete koristili, bićete veštiji.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…