Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 15. do 22.07.2022.

Trenutna situacija: SIDRO
Sidro je simbol stabilnosti i dobrostanja, mirna luka, smirivanje svake situacije sa ljudim iz vašeg okruženja. Konsistentnost, sigurnost, odgovornost i postojanost su odlike ovog perioda SAD. Osećamo svi jednu dozu smirenosti koja nam je dugo nedostajala. Zasluženi mir.

Savet: DETELINA
Zgrabite sreću gde god da je nađete, čak iako nije savršena ipak je SREĆA. Pratite znakove kraj puta i prihvatite sve poklone koje vam sudbina ili više sile ostavljaju na putu, nemojte ih ignorisati. Čak i upozorenje u pravi čas je blagoslov. Budite otvorenog uma, prihvatajte sve, pa čak i neobične ideje i predloge. Nikad ne znate gde zapravo leži vaša sreća!

Rasplet: ZMIJA
Čuvajte se zlobnih ljudi. Klonite se ogovaranja i ružnih razgovora, jednostavno NE učestvujte u njima. Čak i da čujete nešto, neki dobar trač, neka se zaustavi sa vama. Pazite šta i kome pričate. Zadržite svoju sreću za sebe. Čuvajte se ljubomornih i zavisnih, čuvajtei svoje najmilije.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…