Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 22. do 29.07.2022.

Trenutna situacija: PARE
Razmislite o tome šta vama pare znače ali zaista. Ne samo kao sredstvo za plaćanje računa. Da li su sloboda, kontrola, strah, opuštenost ili ekstravagancija? U kakvoj ste vezi sa svojim parama? Zvuči blesavo ALI kada budete ovo sve definisali, znacete TACNO sta nam valja činiti, JER  pare su energija. Malo dođu pa se povuku kao plima i oseka. Meditirajte i definišite svoj odnos sa parama. Kada budete znali tačno šta vama pare predstavljaju, znaćete gde pobeđujete, a i gde grešite kao i kako da ozdravite svoj odnos prema/sa parama.

Savet: DUŠA
Izbacite iz upotrebe trebao/la. Ta poštapalica je zadužena za sve Vaše, pa i moje propasti! Izađite iz zone konfora, pobedite sve vaše predrasude povodom vas samih! Da vam neko kaže i garantuje da ne možete da pogrešite u bilo kom svom projektu i ideji - da li bi pokušali? A u suštini NEMA greški. Samo lekcija koje nismo naučili. Pustite vašoj duši na volju i samo je zapratite korak po korak!

Rasplet: ČAROBNI ŠTAPIĆ
Da imate čarobni štapić koji bi vam omogućio SVE što želite, šta bi to tačno bilo? Želje imaju MOĆ. One nas svakodnevno pokreću, guraju i inspirišu. Želje su krila duše i vreme je da poletite! Izaberite šta vas čini srećnim i upravo to radite!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…