Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 29.07. do 05.08.2022.

Trenutna situacija: PLANOVI
Prave se planovi, smišljaju se ideje, projekti... Nije lako ali nije nemoguće! Oni koji imaju ČASNE namere će proći dobro, ali oni koji su mešetarili, lagali, zavaravali i ogovarali, dobiće svoje zaslužene kazne! DOBRO razmislite pre nego što nešto lupite, može da ima sudske posledice! SVE tajne, smicalice, ružne reči, manipulacije i laži ĆE IZAĆI NA VIDELO. Neke će da zaboli ovolika količina istina o raznim izdajama, ALI budite zahvalni da konačno znate sa kakvim neljudima ste bili okruženi! Glavu gore pravednici! Malo vas je ali ima VAS! 

Savet: LEPOTA
Okrenite se LEPIM stvarima. Koliko god da ste okruženi maskama koje su pale, budite IZNAD koliko god je moguće. Crtajte, skicirajte, vezite, pevajte, plešite, mesite, pišite.. Okružite se lepotom. Svratite u galeriju, posetite muzej, koncert... Kupite cveće i zasadite. Učinite sebi neko zadovoljstvo u duhu lepote – salon, frizura, masaža... Zaista učinite SEBI, voljenima, svojoj kući, poslu...  

Rasplet: INTROSPEKCIJA
Razmislite dobro o tome kako ste došli u razne situacije i budite brutalno iskreni sami pred sobom! Jedino tako ćete doći do gadnih istina, shvatite ih kao gorke pilule koje su dobre za vaše ozdravljenje. Ružičaste naočari će biti skinute FOREVER. Videćemo pravu meru svega, pa i nas samih.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete da pratite na našem sajtu.

Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…